Huilbaby's / 
onrustige kinderen

Twijfelt of u terecht kan met uw klachten?
Bel of mail ons dan!

Een huilbaby is een baby die overmatig veel huilt. als je baby ten minste drie uur op een dag, drie dagen per week, drie weken achter elkaar huilt; of als jullie het huilen van je kind als problematisch ervaren.

Het overmatig huilen zorgt voor een belemmering van je eigen functioneren en de ontwikkeling van je baby. Een huilbaby is in de kraamtijd een zware last op het functioneren van zowel jou als kersverse moeder als de gezinssituatie.

Osteopathie kan veel betekenen voor jou en je baby. Na 1 behandeling kan er al verschil merkbaar zijn bij je baby, de osteopaat behandelt je baby gemiddeld 3 à 4 keer.


 

Mensen huilen om verschillende redenen, waaronder emotioneel huilen als reactie op verdriet, vreugdevol huilen bij momenten van geluk, pijnlijk huilen als gevolg van fysieke pijn, huilen als reactie op empathie bij het zien van andermans verdriet, huilen als communicatie bij baby's om behoeften kenbaar te maken, en huilen als gevolg van vermoeidheid of overweldiging bij baby's en jonge kinderen.


Maak nu een afspraak