Nekklachten

Twijfelt of u terecht kan met uw klachten?
Bel of mail ons dan!

​Zit je al een tijdje met vervelende nekpijn, stijfheid of een gebrek aan bewegingsvrijheid? Geen zorgen!

Nekklachten kunnen allerlei oorzaken hebben, zoals stress, overbelasting, een verkeerde houding of een ongelukje. We begrijpen dat iedereen uniek is en daarom nemen we graag de tijd om jouw specifieke situatie te leren kennen. Onze aanpak stelt ons in staat om de onderliggende oorzaak van jouw nekklachten aan te pakken, in plaats van alleen maar de symptomen te behandelen.

Wist je dat osteopathie niet alleen nekklachten aanpakt, maar ook kan helpen bij koppige hoofdpijn en irritante migraine? Je kan een enorme verbetering ervaren, met minder hoofdpijndagen en minder heftige aanvallen.

Heb je last van chronische nekklachten? Wij begrijpen als geen ander hoe frustrerend dit kan zijn. Vanuit de osteopathie brengen we het hele lichaam in kaart en gaan samen kijken naar de oorzaak van jouw klachten. 

 

Nekklachten kunnen veroorzaakt  worden door moderne levensstijlgewoonten. Een fenomeen dat bekend staat als "tech nek" of "text nek" is een groeiend probleem. Dit wordt veroorzaakt door het langdurig voorover buigen van de nek om naar schermen van mobiele apparaten te kijken. Deze houding kan een aanzienlijke druk uitoefenen op de nek en leiden tot pijn en ongemak. Het is een herinnering aan hoe technologie onze gezondheid op onverwachte manieren kan beïnvloeden!


Maak nu een afspraak